En reflektion kring juldagen

Så kom då juldagen, och jag lyckades hålla mig "frisk", kände mig faktiskt bättre än jag gjort på flera dagar. Därför blev det en tur in till Västervik på fest till kusinen precis som planerat.
Roligt att träffa Hjortedspojkarna, var länge sedan, och så självklart stumporna Jenny och Tessan, alltid lika kul att träffa dem. Dessutom kusiner, bror och vänner till dem, vissa struntar jag i, andra gillar jag att umgås med.
Hos Jesper fanns det bland annat: två tomtar, en packad fotograf, en minijulgran, en glöggfixande Ted, Saabflasköppnare, trasiga bhband lagade med ihopraggade säkerhetsnålar och försvunna bruna skor som tillslut blev funna. Kvällens komplimang var att jag har en snygg rumpa.

På Palladium visade det sig att man faktiskt kan göra en riktigt schysst nattklubb av en gammal bio. Dock var där satans mycket folk, över 700 personer, det innebär att det blir minst sagt trångt! Träffade väl några man känner men inte allt för många, jag tror att man missade en del i folkmassan faktiskt. Töserna och jag gjorde två goda gärningar; fyllde på toalettpapperhållaren som vi sedan inte riktigt fick att fungera som den gjort från början så jag vet inte om det var en bra gärning egentligen.... Dessutom glömde vi att låsa dörren, haha. Men en god gärning var iaf att vi lämnade in ett tappat bankkort, vi kunde ju faktiskt åkt taxi på det hem. Vi dansade och blåste i sugrören på drinkarna, som vi blev tillsagda att göra, men Tessan kunde kanske låtit bli att blåsa ut halva drinken över baren. Drack inte så mycket vilket gjorde i kombination med förkylningen att jag blev ganska trött framåt 01.30 tiden, men jag hade roligt fram till dess.
 Kvällens stora minus var arrangemanget av garderoben. Man tycker att man ska kunna kräva att man får ut den jacka man har hängt in, men så va tydligen inte fallet, som tur var drabbades inte jag, men ja känner folk som gjorde det,mycket mycket dåligt. Kvällen avslutades med taxiresa hem till Tessan, trött som en sömngångare somnade jag rätt kvickt kan jag säga....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0