Dagens motto: MYS

Vaknar vid 8.15 utan att vara ett dugg bakis. Gött, det lönar sig att dricka utspritt och att äta innan man går och lägger sig. Går upp och kissar och sen är det kört att somna om. Så jag ligger å tittar på barntv en stund. Nu sitter jag med tända värmeljus på bordet, en kopp te bredvid mig och morgontv på. Jag har varit urusel på att hålla koll på världens händelser denna veckan. Jag skäms, jag tycker det tillhör att ha lite koll på ovärlden, jag måste bättra mig! Det regnar ute, men jag sitter och funderar på om jag skulle gå och handla lite mjölk och någonting att laga till middag. Jag tar förgivet att pojkvännen kommer att vara rätt bakfull idag så att tro att man ska kunna dra ut honom i regnet idag är som att tro att man ska flyga till månen ungefär.... Men äta bör man ju, annars dör man!
Dagen idag ska spenderas i kojan, jag är sugen på min bok jag köpte häromdagen, passar perfekt att ligga där inne i myset och läsa....  Dagens motto: MYYYYYS!


image203

Boken som ska läsas i idag, uppföljaren till Smultron och svek, ska bli intressant och se hur det gick sen liksom....

Kvällen ikväll

Då är klockan strax ett på natten om jag sitter med ett glas oboy och en skorpa i handen. Kvällen har varit väldigt trevlig, vi har pratat, druckit å dansat. Men nu tyckte vi att vi fått nog för ikväll, varför ska man förstöra en kväll genom att tråka ut den med att vara kvar på sivans bara för att man ska? Så nu ska ja bara låta maten sjunka ner, sen blir det sängdags, utan pojken. Han påstod bestämt tidigare idag att inatt så skulle han sova hos mig, ja tjena, så blev det ju inte och det hade jag ju räknat ut med lillfingret redan innan.
Vi körde en lek innan där man skulle dra lappar med olika påståenden på och sedan skulle man dela ut dessa till de man tyckte de passade bäst på. Det var himla kul och hade nog varit ännu roligare om man känt folket bättre. Men de påståenden som jag fick var: Att jag har pluggat längst, att jag var klumpigast (för jag hade råkat skaka av mitt paraply på en kille så han blev alldeles blöt tidigare på kvällen, så jag förtjänade den) och att jag hade haft sex med flest personer.... Jag fick den sista lappen av en tjej som inte alls känner mig så hon chansade nog bara, men det var nog en ganska korrekt gissning... hehe.... Men det var på mina vilda singeldagar det, nu är jag lycklig flickvän som inte alls vill byta till något annat. Som imorgon, då ska pojkvännen och jag bygga en koja under mitt köksbord, sen ska vi ligga där när vi är bakis och dricka oboy och se på film.... Men först ska det sovas, så, godnatt!

Dagens poesi

"Det behövs ofta mer mod för att ändra sin mening än att förbli den trogen"

Det är något som jag borde tänka på lite oftare.....

Vilken kväll

Vilken urtrevlig kväll vi hade igår!
Sedan det kommit nya kurser, styrelsemöten och pojkvänner emellan så har vi blivit så mycket sämre på att träffas, vi töser som förut sågs flera gånger i veckan får nu sätta oss och planera in när vi ska ses! Så vi hade bestämt oss för att gå ut och äta, Josse fick det av oss i födelsedagspresent, så nu skulle det äntligen bli av. Buffé på Akropolis blev det. Fetaosten och tzatsikin var helt underbar! Och proppmätta blev vi, så den där efterrätten vi hade planerat att äta får helt enkelt vänta till en annan gång.
Efter middagen gick vi på bio, tänk att vi aldrig gjort det bara vi fyra innan! Kärlek på menyn var filmen som blev utvald. Den passade utmärkt för kvällen, en gullig, väldigt bra tjejfilm (pojkvännens kommentar när jag kom hem var "ja det var ju bra att du såg den med dem så jag slapp...") På vägen hem från filmen skrattade jag mer än jag gjort på mycket länge, haha, ja jag säger då det.... Egentligen var det inte så himla roligt, men det blev det iaf! Vi fick knappt luft, inte Mira iaf.... =) Det blev en taxi hem till campus som avslut på en bra kväll. Som Josse sa: Jag hade glömt att det var så roligt att umgås med er tjejer. Jag håller med.
Idag har vi ätit brunch här hemma hos mig och om bara 3.5 timmar är det dags att ge sig av till Mira för att fixa till sig inför kvällens inflyttningsfester.
Helger som denna gör under för min själ....
 
image202

snön yr över campus

Snön singlar ner över campus. Så ser det iaf ut som när byggarmannen sågar frigolit till det där bygget som vi fortfarande inte klurat ut vad det ska bli, det yr små vita flingor i luften. Men hösten är åtminstone här nu. Just nu faller regnet ner utanför fönstret, eller, det fallaer inte utan flyger snarare eftersom det blåser sådant. Jag har inget emot hösten, jag tycker hösten är mysig. Dock kan det ju bli mindre mysigt unte utomhuspedagogiklektionerna (vilket långt ord!) framöver om det ska höststorma. Men idag införskaffade jag mig ytterligare en fleecetröja som jag kan ha under regnjackan, så jag är beredd, låt höststormarna vina. Jag har shoppat lite idag, eller inte så lite utan ganska mycket om man tänker på hur mycket jag köpt på sistone, typ ingenting. Men idag köpte jag en mössa, vantar utan fingrar, en kofta, tre tröjor, en axcentklocka, ett halsband och en bok för mysiga innekvällar. Är nöjd med alla mina inköp, jag kommer att använda allt jag köpt, det är jag säker på! Men nu börjar det bli dags att göra sig klar att gå till bussen, vi töser ska ut och äta middag idag, så mysigt det ska bli! Jag bifogar ingen hipp bild på dagens inköp men en från veckans hajk, blir man inte lugn när man tittar på den så tror jag hoppet är ute för en.
 

HAhaha

De säger ju att ett gott skratt förlänger livet... hahaha.... då har mitt gull hjälpt mig förlänga livet en hel del idag, ja skrattar fortfarande....hahaha
Vi tog en liten promenad i eftermiddag för att komma ut lite, och han tog på sig sina nya fina vita löparskor. Vi bestämde oss för att tag vägen över hagen på vägen hem.... Så kommer vi då fram till ett stort område som var helt lerigt, och eftersom han inte ville smutsa ner sina nya skor så började vi titta efter vägar att gå runt. Så jag går före, runt om ett träd, och helt plötsligt hör jag konstiga läten bakom mig och vänder mig om. Då står pojkvännen och håller sig om huvudet, han har då inte tänkt på att han är längre än vad jag är. Så han har gått rakt in i grenen som jag gick under. Jag skrattade så jag knappt fick luft. Sen skulle vi ju då ta oss över leran och pojkvännen går före denna gången. Hoppar över ett dike, landar där han tror det är fast mark, men det visar sig vara bara gräs, och han trampar ner hälften av ena skon så den blir helt brun!!! Hahaha! Så en bula för ingenting, för han går ändå hem med skor som inte längre är vita... Men fasen va ja skrattade!!!

image200

Facebook

Jag hade svurit på att inte ha nån facebook när alla andra har det..... Men men, nu sitter jag här och har precis fixat mig en, när jag egentligen borde packa till hajken imorrn.... Varför har jag då valt att skaffa en? Jo, för att jag har börjat med ett nytt ordspråk för mig själv, och andra i min omgivning, att man inte har rätt att dissa något innan man har provat det! Så, nu ska jag testa detta, sen har jag rätt att dissa det om ja vill det.... Nu måste jag fortsätta med packandet....

Garderoben och hemfärd

Min garderob dignar över med kläder, och jag har inget att ta på mig.... Det är ett himla lustigt fenomen det där.... Det är helt enkelt en ekvation som inte går ihop.... Men jag har inte handlat alls mycket kläder på sistone, jag kommer inte ens ihåg när jag köpte en festtopp senast, så nu får det snart bli dags för det. Var på stan igår men jag var på lite halvtaskigt humör så vi pallade inte göra mer än vad jag verkligen hade bestämt att jag skulle göra, prova kläder kom inte på tal alls. Dessutom har jag svårt att hitta kläder som tilltalar mig nuförtiden, antingen har jag blivit kräsen eller så är det modet som är knas. Lite knas är nog modet i min smak för det är så mycket just nu som jag bara inte skulle ta på mig! Shortsmodet för tjejer har jag inte förstått mig på, och framförallt inte leggings under shortsen! Och så lustiga färger å mönster i en blandning från alla olika möjliga tidsepoker... nej tack!

Idag bär det hem till mitt stora hus i min stora skog till min lagom stora familj. Ska på släktens årliga kräftskiva, och nu när jag blivit kräftfantast är det inte nåt man vill missa, plus att man träffar alla så sällan, så man får passa på! Dessutom ska många andra jag känner här nere också hem över helgen, så det passade bra. Sen får jag se om ja hänger på å firar en kompis på lördag dag också, det lutar åt det, det skulle vara trevligt att hinna träffa några av töserna också. Ska bli skönt att komma hem en liten sväng, det är det alltid. Så i helgen blir det inget bloggande!

Dagens poesi

Ibland kan det kännas som att den enda kontroll jag har i livet är fjärrkontrollen...

image197

Dagens poesi

Äkta kärlek är kvinnan som utan att tveka är beredd att älska med sin man
genast efter att hon kommit hem från frissan.




Snygg frisyr....

Ingen sparris, men bollar och söta presenter

Dagen idag började med huvudvärk vilket är en av de sämsta starterna man kan ha på en dag.
Men det blev ju lite bättre av att jag fick ligga å softa me min gos ett bra tag innan jag gick upp.
Sedan när jag kommer till skolan så visar det sig att vi ska hålla på med ull och karda och tova, i 3 timmar.
Är detta kursen för mig eller? Jag älskar ju att pyssla med sånt!
Så vi spann tråd med en såndär liten slända som Törnrosa sticker sig på så hon faller i hundra års sömn.
Och så tovade vi små bollar, hihi. 3 timmar flyger iväg. Sedan när jag kommer hem så är det gullet som lagar mat, men innan han gör det så får jag en present! Som jag har tjatat om en sådan, hehe....
Härom dagen klagade jag på att man hela tiden tar nya glas, att man borde ha nåt sätt å märka dem så man vet att de e glaset man bara drack vatten ur. Så jag fick små ursöta klänypor att sätta fast på dem! Som han hade pysslat ihop själv! Tänka sig att min pojkvän e pysslig... Kan jag ha det bättre?

     
Min tovade fina boll och snöret jag spann. Mina gulliga presenter!

Detta är vad jag tycker om mitt gull!

Prata utan tunga

I lördags pallade varken Camilla eller jag gå ut och festa, så vi tog oss en riktigt trevlig kväll med dippade grönsaker (jag får ju inte äta godis), tv och massa prat. Sen när vi låg där i sängen och såg på en riktigt konstig film som vi senare pratade bort, så började vi av någon anledning prata om hur bra man skulle kunna prata om man inte hade någon tunga.(jag minns inte hur vi kom in på det) Vi var ju självklart tvugna att prova! Men då ingen av oss var särskilt peppad att skära av sig tungan så sträckte vi ut tungan och knep fast den bäst vi kunde med fingrarna. Sen försökte vi prata. Så hysteriskt roligt det var!!! Haha! Vi skulle ha filmat det. Vi bara låg och asgarvade! Jag kan säga att vi fick svar på vår fråga, det är svårt att prata utan tunga!

image190

Dagens poesi

Vad vi bäst behöver i livet är någon som förmår oss att göra vad vi kan.

Jag vill ha en snigel

Camilla har världens sötaste lilla kanin som heter Kalle. Jag vill också ha ett husdjur! Henke och jag har kommit fram till att jag ska ha en eremitkräfta som heter Snigel, men jag tror faktiskt att jag hellre vill ha en liten gosig kanin som heter Snigel... Eremitkräftor är inte alls så kramgoa tyvärr..
En sånhär Snigelimage188 
                     eller en sånhär Snigel image189,det är frågan det

pip

Pip. Jag kliver innanför ytterdörren i tankarna om jag ska ta mig en morgonpromenad eller inte innan jag drar till gymmet. pip. konstaterar att batteriet i brandvarnaren är slut, men de brukar ju inte pipa så ofta. pip. det gjorde de visst ja, för pipandet kommer ganska ofta. pip. sätter mig vid datorn för att skicka ett mail. pip. men åh, den piper ju ofta! ställer mig under den och tittar upp på den, det är högt. pip. drar iaf fram en stol och klättrar upp, om jag ställer mig på tå kan jag peta på den, men jag räcker inte till att skruva ner den. pip. klättrar suckande ner och konstaterar att den får pojkvännen skruva ner. pip. men i detta oväsendet tänker jag inte vistas mer än nödvändigt. pip. så jag drar på mig skorna, det får bli en morgonpromenad trots allt, jag får köpa nytt batteri efter träningen. pip.

Dagens poesi

Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan ditt eget samtycke.

Duktig Stina

Det har inte blivit mycket skrivande de senaste dagarna, det har liksom kommit annat emellan, men ja kan egentligen inte skylla på att jag inte har haft tid, för det har jag egentligen....

Jag har kommit igång bra med mitt nya liv denna veckan! Fasen vad jag varit duktig. From. nu har jag godisförbud, har slagit vad med pojkvännen att om jag inte äter godis fram till jul så ska jag få någonting av honom. Chips och liknande är också förbjudet, och glass och efterrätter får jag bara äta vid speciella tillfällen. Så inget av det har jag ätit denna veckan, inte ens en liten bit. Och träningen har tagit fart! Måndag:promenad och innebandy. Tisdag; Bodycombat. Onsdag: två promenader runt skogen Torsdag: Promenad runt skogen, och en runt sjön. Fredag: Morgonpromenad och styrketräning. Och just nu sitter jag och väntar på att pojkvännen ska göra sig klar så vi kan ta en tur runt sjön. Promenad på hans initiativ! Den du! Jag börjar lyckas med min hjärntvätt! haha! Dessutom har jag varit en jäkel på att laga god och varierad mat denna veckan! Ja börjar bli riktigt duktig på detta! Och roligt är det också, när man fått fart på det hela. Fattas väl bara att jag ska gå och bli sjuk nu så jag inte kan träna på ett par veckor, det brukar ha en tendens att bli så.... Men nu ska jag sätta fart här, hinner nog skriva ikväll när de andra ska ut och roa sig och jag antagligen ska ha en myskväll med mig själv, vi får la se hur det blir!

Dagens poesi

Livet är en ständig strid.
Innan döden- ingen frid.
Alltid stress- har inte tid.
Stenansikten springer
trappa upp och trappa ner.
Magsåren blir bara fler.
Jäkta på nu, ingen ser
-Om du lever eller dör.
Ingen tid att älska som sig bör.
Livet är för kort
för att endast stressas bort.

Tänk på det!


image187

Dagens poesi

Du kan inte hindra sorgens fåglar från att flyga över ditt huvud,
men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår.


image186

Dagens poesi

Jag ville både ha kakan och äta upp den.
Men vad skulle man egentligen göra med en kaka om man inte åt upp den?
Rama in den?
Använda den som tätningslist?
Lägga den i en byrålåda för att det skulle lukta gott där?
Det är nog ett av de dummaste talesätt jag har hört.

image185

Mysigt eller tråkigt?

Jag har börjat glömma bort hur man gör när man sitter hemma själv en kväll. Jag kan liksom inte riktigt bestämma mig för om jag har mysigt me mej själv eller om jag har tråkigt. Pallar inte riktigt ta tag i någonting, har massor jag skulle kunna göra, inget jag vill göra. Jag bara går och väntar på att klockan ska bli 22 så vi ska på innebandyspel, ska bli kul! Jag har fått lite gjort iaf, jag har mailat till vikarieförmedligen i Växjö så att jag ska kunna börja vikariera lite. Jag går ju så lite i skolan, och det kan vara himla bra att få in en fot om jag tänkt söka jobb här sen. Vi får se vad det blir av det. Fick ett ryck och planterade om en av mina blommor i en större kruka för den krukan var så liten. Sen kom jag på varför jag satte den i en liten kruka från början, för den stora går inte i ytterkrukan...
Imorgon har jag ledigt, då ska de pluggas å tränas, duktig ska ja va. Tror ja ska gå till bibblan, så att jag inte kan hitta på annat, det är så lätt att göra det när man är hemma. Vi får la se va de blir avett...

Stoppatofflorna!

Äntligen! jag stödjer denna sidan helhjärtat!

image184

Ett långt inlägg om en jättebra helg!

Sitter nu här hemma med en tallrik gröt, har varit vaken sedan kl 6 då pojken gick upp. Han ska på hajk idag så det var lite kvar att packa. Men om jag ska säga det själv så har han tur att han har mig för han hade aldrig fått i alla grejer i väskan om inte hans packningsexpert till flickvän hade hjälpt till. Jag är alldeles för snäll, skämmer bort honom till tusen, men jag kan inte rå för det, jag tycker om att skämma bort folk....
Tycker lite synd om de söta små för det regnar en hel del idag och då är det inte jättekul att paddla, men men, det är sånt man får ta. Jag struntade i morgonpromenaden idag, ska ju ändå vara ute i regnet i eftermiddag, och sedan ska jag me flickorna och spela innebandy, det ska bli kul att sätta igång med det igen! Denna veckan ska det tränas!

Helgen i Malmö har varit jättebra!
På fredagskvällen blev vi erbjudna att följa med på Cuba café men vi var för trötta så vi stannade kvar hemma i lägenheten, satt på balkongen och pratade, man sitter sådär alldeles för sällan, jättemysig måste jag säga.
På lördagsmorgonen vaknade jag kl 7.30 och kunde inte somna om så jag la mig och tittade på Viasat Nature, jag vill ha den kanalen. Där finns det ju ALLTID något att titta på! Sedan råkade vi fastna lite i program med söta apor, så vi höll på att komma iväg lite sent men vi tog tag i oss själva så vid 10.15 kom vi ner på stan.
Där nere blev det en del shopping, ett par skor, en väska, en tröja och lite småsaker och bakad potatis till lunch. När vi var aströtta på att handla åkte vi hem, såg lite på tv, tog en liten tupplur och gjorde iordning oss för kvällen. Det blev middag på Jensens böffhus istället för på Gränden för de hade stängt för säsongen, efterrätten var gudomlig...
Kl 21 var det så dags för resans höjdpunkt. Betnér! Vi hade så jävla grymma platser! Rad 7 av 30, vi såg ju så jäkla bra, vi såg allt. Innan Betnér gick på scenen inledde en snubbe som hette Martin Soneby, han var riktigt bra!
"Jag ska presentera mig själv lite, jag är sexuellt frustrerad. Min flickvän har gjort slut och jag har inget bredband. Man vet att man har varit utan bredband för länge när man börjar runka till tjejerna i Sverigehäftet, bh och trosor för 29.90 och få en klocka på köpet."
Och Betnér var inte någon besvikelse han heller, verkligen inte. Grejen med Betnér är ju den att han inte bara är "rolig" utan att han pratar om en hel del allvarliga saker. Samtidigt som han kan skämta om sånt man inte "får skämta om", som Palmemordet,våldtäkter, Pastorn Frisk och Folkpartiet. Men han gör det på ett jättebra sätt.
"Jag säger inte att han har våldtagit någon, jag menar det kan ju faktiskt ha varit så att han snubblade med stånd och bara gled in, det kan ju faktiskt hända, så jag säger inte att han har våldtagit någon." Så även om man har haft roligt en kväll så går man hem och funderar lite på det som sagts. Det jag dock asgarvade värst åt, så att tårarna rann, var dock när han pratade om sin 2åriga dotter, som man kände igen sig i det han sa!
På söndagen hade vi en soft morgon, packade och åkte från lägenheten runt 11 tiden. Vi låste in packningen på centralen och sedan gick vi och åt brunch innan vi traskade ner till Bo-01 och satte oss där och åt glass. Kl 15.48 skulle tåget gå men blev en aning försenat. När vi kom hem till lägenheterna i Växjö var klockan runt 19 och då blev det hemkörd pizza och packning.
Så helgen har det varit full rulle på men det har varit jättebra!

image182   image183

Dagens poesi

Det är mycket svårt att skriva just det man tänker,
så att det blir just det man menar.

Dagens poesi

Att byta ett ord eller två,
gjorde det lätt att gå.
Alla människors möte
borde vara så.

Grymma bullar och spinnande leende katter

Uppe med tuppen även idag och gick en skön morgonpromenad! Jag ska verkligen ta det som en vana tills det börjar bli kolsvart och iskallt ute på mornarna.
Sen var det hem och sätta bulldegen på jäsning. Vilka grymma bullar jag har bakat idag! Titta bara på bilderna.

 

Ett stort tack till ängeln Josse som kom som en räddare i nöden med både kavel, pärlsocker o bakplåtspapper. En trevlig pratstund fick vi också, sådär helt appropå.
Dagens läxa är att aldrig tro att man har allt hemma, kolla först!
Tur att man har så underbara vänner! Som på vårt första "drinkmöte" utan drinkar igår. Te, scones, idol och urmysigt sällskap fyller på min energinivå till max och gör under för min själ. Hur skulle jag klara mig utan er?

I eftermiddag drar vi till Malmö som sagt så nu måste jag ta tag i en dusch, jag ser ut och känner mig som ett skrutt. Sen är inte packningen helt klar, och lunch borde man kanske också få i sig någon. Men jäklar vad jag har det bra just nu!  Jag känner mig som bilden nedan, en leende katt som spinner!
image181

M som i Malmö, Magnus, Mys!

Imorgon sticker pojken och jag för en weekend i Malmö.
Det ska bli så jädra gött!
På fredag när vi kommer ner blir det till att ta det lugnt, äta lite mat och prata med Tania.
Förresten, tusen tack till Tania för att vi får våldsgästa henne.
Lördagens plan är sedan att gå på stan mest hela dan å SHOPPA! Liiiiiite bättre utbud än i lilla Växjö, liiiiiite granna ja.....
Framåt eftermiddagen åker vi hem, vilar lite och byter om innan vi drar ner till stan igen och äter middag innan det är dags för helgens höjdpunkt och anledningen till att vi åker ner: Magnus Betnér på Slagthuset!
Det ska bli så grymt!

image178

På söndagen hoppas vi på bra väder så vi kan ta en liten sightseeing i stan, trots att pojken spenderat flera somrar i Malmö har han ju ingen koll på läget, en fika nere på bo-01 och ev liten promenad i mina gamla neighborhood är vad som är planen just nu.
Njuuuuta e va vi ska göra!

Dagens poesi

Nej jag ska inte, ska inte, ska inte svara i telefonen.
Jag vet att det inte är du.
När jag ändå svarar är det lik förbannat inte du!

image177

Tråkig

Jag har börjat känna mig dödstråkig.
För det första har jag inte alls återfått festhumöret sen jag kom tillbaka hit. Jag är bara trött och vill inte alls festa, och när jag väl gör det så går ja hem tidigt.
För det andra är ja så otajmad me mina kompisar hela tiden att ja knappt träffar dem. På förmiddagen är jag ledig, då går de i skolan, på eftermiddagen när jag går i skolan är de lediga och när jag e ledig på kvällen så har de alltid hundra möten hitan å ditan å gå på. Och mina andra kompisar som inte bor här pratar jag knappt med, det är Jenny som är min klippa där bara.
Det känns som jag bara umgås med pojkvännen, och det har jag absolut inget emot (vad skulle jag göra hela tiden om jag inte hade honom frågar jag mig?) men jag vill inte bli en såndär som växer ihop med sin pojkvän och bara sitter hemma med honom och glor på tv.

Men vi får hoppas det blir bättre när man kommit in lite mer i rutinerna. När man utarbetat ett schema för vilka gympass man ska gå på, när man fått lite mer ordning på tillvaron.
Imorrn ska vi iaf inviga vår nya Drinkklubb här hos mig! Det ska bli kul! Vi ska dock börja första mötet med oskyldiga koppar te och scones, men vi ska träffas åtminstone. Sex goa tjejer tillsammans kan inte bli mer än lyckat.
Och till helgen ska jag och pojkvännen till Malmö. Det ska bli riktigt roligt och mysigt.
Så jag kanske ska kunna arbeta bort min tråkighetsstämpel lite iaf....

Dagens poesi

En vän är en person som vet allt om en, och ändå tycker om en.

Morgonpromenad

Jag älskar att gå på morgonpromenader. När solen skiner och luften känns så frisk och klar, man piggnar till på ett ögonblick. Här är några bilder från dagens morgonpromenad.

       
     

Dagens poesi

Du vet väl om att du är värdefull,
att du är viktig här och nu.
Att du är älskad för din egen skull,
för ingen annan är som du.


image169

Nya skapande, till min älskade

Här kommer lite nya skapande bilder. Bilderna tillägnar jag till min älskade, som jag inte kan förstå hur jag klarade mig utan tidigare...

      
   

Ny kurs, nytt liv

Idag var första dagen på nya kursen... Vi är bara 10 personer i klassen på måndagar och tisdagar så jag vet inte ens om man kan kalla det en klass... I den andra klassen skulle vi dock vara fler sa de, vi får se på onsdag. Men det var iaf ingen som jag kände direkt "avsky" emot sådär första dagen. Michaela var en tjej som verkade himla trevlig, och kursen är min grej, det känner jag redan iaf. Vi har haft en lugn start på kursen, och bla. gjort en "naturpalette".

image161
 

Efter skolan stack jag iväg och skulle handla lök till min köttfärssås. Mötte Mira och Josse på vägen och stannade och pratade med dem en stund. När jag står där får jag höra någon som säger "är det inte Stina?" Då jag vänder mig om står Sara där,en tjej som jag bodde i samma område som när jag var barnflicka i Oslo! Hon har flyttat hit nu och bor på Stallvägen 18, jag bor på 20... Ibland är världen bara så jäkla liten...


Jag har bestämt mig för att mitt nya liv börjar idag, när skolan börjar.
Så nu är det nada godis som gäller! Och jag har övertalat David till att följa med mig till gymmet kl 9 imorron bitti. Nu ska Stina ta tag i sitt liv och bli lite nyttig igen! Ska bli skönt, att komma igång och skapa sig lite rutiner.

Dagens poesi

Optimisten har fel lika ofta som pessimisten,
men han har mycket roligare.

Lera va de här....

image160

Det här min kompis Stinas (ja hon har samma underbara namn som jag) skor när vi kom hem ifrån Campusfestivalen i onsdags.... Behöver jag säga att det var lite lerigt?

Dagens poesi

Världen är fylld av underverk,
men vi är så vana vid dem att vi kallar dem vardag.

Något att tänka på då och då faktiskt....

Vitsigt

Under stavhoppstävlingarna i VM så satt vi och klurade på hur fasen man får upp ribban när det trillat ner?
Eftersom vi känner en som håller på med just stavhopp, och som var på samma förfest som jag var igår så bestämde jag mig för att fråga honom.
Så jag frågade Viktor: Hur får man upp ribban egentligen?
Varpå Fredrik svarar: Jag tror det kallas viagra...


RSS 2.0