Cypernbilderna!

  
Så kommer då bilderna från Cypern som jag har lovat så länge att lägga ut!
Det är svårt att sålla bland 250 bilder, men jag har valt ut några som jag tycker visar vistelsen i stora drag!



Såhär såg bukten ut som låg precis utanför vårt hotell. Nästa bild föreställer utsikten från vår balkong,en pool låg precis under och vi hade havsutsikt. Balkongen var guld värd, där spenderade vi alla morgnar och kvällar. Första kvällen drack vi vin och åt den guddomligaste apelsin jag någonsin smakat!



Andra dagen fick vi för oss att gå på promenad mitt på dagen, ett dåligt beslut då det var varmt så vi höll på att smälta! Men jag fick iaf se ett riktigt citronträd! Här sitter också Henke och gör vad vi gjorde mycket den veckan, låg och läste vid poolområdet!


Middag första dagen, ännu har man inne hunnit få någon färg!




Vi åt ute varje kväll och den här kvällen åt vi meze, grekiska smårätter. Vi fick så sjukt mycket mat! Bullen bredvid köpte vi på ett bageri som vi var stammisar hos, det är den största bulle jag sett!

           
            

Efter några dagar åkte vi på utflykt till Cyperns huvudstad Nicosia. Den staden är delad i en grekisk och en turkisk sida och vi var över på båda. För att kunna göra det så fick vi gå igenom en passkontroll. Vi var inne i en katedral som en gång varit en vanlig kyrka som som blivit tagen av turkarna i okupationen och nu var omgjord till en synagoga genom att alla bänkar var borttagna och altaret vridet mot Mecka. Vi åt mat på ett supermysigt ställe i en gränd.

 
     

Jag som älskar blommor hade ett litet paradis och fota massor av dem! Drinkarna är några guddomligt goda Pina Colada som vi drack till lunchen en dag. Den andra krabaten ser ut att kunna äta upp en när som helst....

 


Medelhavet var mindre varmt... Men en dag badade vi ändå i det, titta på den azurblå färgen!



På klipporna och stranden nedanför hotellet en kväll innan vi skulle gå och äta, jättefint!

Behöver jag säga att vi hade en underbart skön semester?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0