Singstar är djävulens verk.

Jag har inte singstar själv och skulle aldrig få för mig om att skaffa det, men jag har tyckt att det kan vara ett trevligt tidsfördriv.
Nu tycker jag inte det längre.
Varför? Jo för min kära granne har det.
Igår hade hon tydligen någon sorts tjejträff med just Singstar som huvudattraktion. Det får hon gärna ha för min del, om det inte vore för att just det hörs sjukt jävla mycket genom min vägg. Varenda liten not, vacker som falsk, hörs extremt tydligt in till mig. Jag brukar inte höra mycket av dem annars, kanske att deras telefon ringer. Men just Singstar hörs väääälidgt tydligt. Medan man är uppe är det väl inte så farligt, då sätter man på radion högt (gärna techno med sjukt hög bas) och så hörs det inte. Problemet uppstår snarare när man ska gå och lägga sig.
Igår började de så pass tidigt att jag tänkte att det inte skulle bli något problem, de skulle nog vara färdiga innan jag skulle gå och lägga mig resonerade jag. Men icke. Tydligen är det så roligt att man kan hålla på utan problem att sjunga alla svenska schlagerhits som någonsin skapats från kl 19- 22.30. Eftersom jag skulle öppna på jobbet idag och därmed gå upp kl 04.15 så var jag ju tvungen att lägga mig tidigt, oavsett om det pågick Singstar i lägenheten bredvid eller inte. Jag höll på att få nippran. Som förskollärare anser jag mig ha en stor portion tålamod och anser mig vara ganska svårpsykad. Igår ville jag bara rusa upp, springa in i lägenheten bredvid och knäcka skivan mittitu. Helst kasta ut maskinen från balkongen också så de inte bara köper en ny skiva.
Eftersom igår inte var första gången det stör mig så tror jag att jag seriöst går dit nästa gång, ringer på och ber dem komma in en och en och lyssna på hur vackert det hörs in till mig.
När jag låg där i min säng igår med ena örat tryckt mot kudden och med fingret i det andra så konstaterade jag iaf att Singstar är djävulens verk. Eller kanske Guds straff till mänskligheten.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0