Dyslexi?

Idag gick jag in och kommenterade en blogg som jag är inne på ibland och läser på och som alltid alltid har en massa särskrivningar. Så, jag kommenterade om att hon kanske skulle lära sig att kolla igenom sina inlägg för där är en jäkla massa särskrivningar och så lämnade jag min bloggadress eftersom jag tycker man ska stå för det man tycker. Ojoj, det var inte populärt må jag säga! Sicken besk kommentar jag fick tillbaka! Och sedan va man tvungen att gå ut och skriva i nästa inlägg om att  det är så störigt med folk som bara hakar ner på en för att man inte kan stava, att man inte kan rå för att man har grov dyslexi, kan man inte göra annat än å hitta fel... osv.
Jag accepterar verkligen att folk har dyslexi och förstår att det inte alltid kan vara så lätt. Jag har kompisar som har det och därmed en inblick i vilket litet helvete det kan vara.
MEN! Har man en välläst blogg så måste man kunna ta kritik. Och vet man om att man har svårt med att skriva så borde man kanske låta någon läsa igenom inläggen innan man publicerar dem. Det är min åsikt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0