Vilken kanonhelg!

Vilken kanonhelg vi har haft!!!
Den här helgen kvalificerar sig lätt in på förstaplatsen över bästa helg sommaren -08!
Jag, Tessan och Kim packade in oss i bilen i lördags morse och kl 9.58 var vi påväg mot Öland. Vi stannade vid rastplatsen vid Emån och åt smörgåstårta som snälla mamma gjort till oss, drack kaffe med Motormännens helnyterhetsförbund (eller nåt sånt) och fick bingobrickor och broschyrer. Så sedan spelade vi bingo med saker som fanns utmed vägen, Tessan vann och jag kom sist. I Kalmar stannade vi till på Giraffen köpcentrum och handlade mat innan vi fortsatte över bron.
När vi kom fram på eftermiddagen käkade vi grillat med grabbarna, Tessan och jag gick ner och tog oss ett bad i havet och sedan var det bara softande ett tag innan vi gjorde iordning oss inför kvällen.
Det givna partystället för kvällen var Strand. Där visade sig fördelen att vara två flickor som festar med nio killar som dessutom jobbar och har gott om pengar. När Tessan och jag skulle betala våra inträden (150 jäkla spänn) så visade det sig att Pelle redan betalat för oss, man tackar! Sedan fick vi shots av nån av grabbarna, Pina Colada av Fredde som han va skyldig mig, jag fick en Blue Lagoon av en av Robins kompisar osv.... Vi kände oss som prinsessor! Efter ett tag var till på köpet ett par ganska packade prinsessor, haha!
Vi hade lyckats locka dit Robin också och festade med honom och hans kompisar också. På hela kvällen la vi ut 20 kr på bussen dit och 10 kr var på garderoben.... Det kallar jag en riktig festkväll!
Trots alla drinkar var vi faktiskt inte speciellt bakfulla på söndagen, bara jag som mådde jäkligt illa på morgonen men det gick över efter hand. Dagen spenderades sedan på stranden med sol, bad, pizza och frisbeekastning. Framåt eftermiddagen segade vi bara och låg i husvagnen och pratade skit med grabbarna grus som kan vara jäkligt rappa i käften!
Framåt klockan 19 bestämde vi oss för att det nog var lagom att dra sig hemåt, så Tessan och jag lämnade Kim kvar som hade fått mersmak och packade in oss i bilen. På hemvägen pratade vi en massa som vi sällan hinner göra annars, lyssnade på soundtracket till Mamma Mia och åt på mcdonalds i Oskarshamn.
När vi kom hem var vi jäkligt trötta, men grymt belåtna. Vilken kanonhelg!!!

Här kommer några bilder, fler kommer när Tessan mailat sina.

Resesällskapet! Tessan, Kim och Jag på Ölandsbron
     

Softande innan kvällsbestyren
       
Brorsan och Kusinen är grillmästare. Middag med alla pojkarna. Kim och Daniel. Jocke tältar.


I bussen på väg till Borgholm för utgång på Strand
       
Ted och Pelle.    Kim och Fredde.   Daniel och Alex.    Jocke och Tommy. 
Jag och Tessan.


     

 Pelle och Jocke inleder dagen med en återställare. Semestraren Jesper och Tessan. Vi var inte ensamma på stranden.


Kommentarer
Postat av: Josse

ÅÅå...så härligt! Varför åka utomlands när Sverige är så fint!? Låg på tylösand idag och bara njöt till vågskvalp och härlig musik:)

Min semester började nämligen idag....JIPPIIIII!!!

Ha de så bra vännen! P.s. jag åker till Växjö ikväll - är du där?! D.s

Kram & Puss

2008-07-28 @ 19:11:32
Postat av: Mira

Vilken härlig helg!

Min har också varit bra, klipporna på fre, strand å fest på lördag å strand med båt å ring på söndag. Idag måndag...enorm träningsvärk efter ringåkandet samt en lugn dag på jobbet...vill också ha semester;) Ha det kalas puss å kram

2008-07-28 @ 19:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0