Äntligen ska abstinensen ta slut...

Jag har haft träningsabstinens i ett par veckor nu. Det innebär att jag ibland kutar upp för trapporna för jag får överskottsenergi, eller att jag när jag hör en bra låt börjar göra steg och sparkar som vi gjorde på Body Combaten. Men ikväll har jag äntligen tagit tag i det, jag har skaffat träningskort!
För gångs skull kunde jag utan problem teckna för ett helt år (de senaste åren har jag bara kunnat se ett halvår fram i tiden för sen har jag inte vetat vad jag ska göra). Så nu kan jag simma, gymma och gå på pass hur mycket jag vill! Efter kommunen har friskvårdsavtal med dem också så får jag det 80 kr billigare i månaden, så det är ett helt okej pris jag gör det för också. Nu ska jag bara få en bra rutin på vilka dagar och tider jag ska göra vad.
När jag sa till Marie att jag tänkte träna 3 ggr i veckan höll hon på att få dåndimpen (hon tyckte det var lagom för en månad) men det är mitt mål. Minst två i veckan, tre är bra å fyra är grymt bra! Det hela kommer nog att bero en del på om jag är kvar i stan över helgerna eller inte för det medför ett eller två pass mer om jag är kvar. Helst ska jag få in den ultrahurtiga rutinen att vara vid gymmet kl 7 på tisdagsmorgnarna innan jobbet, vi får se hur det går.
Hur eller hur så ska det bli gymt gött att få börja träna igen. För många är träningen ett nödvändigt ont, för mig är det lite av ett nöje. Självklart är inte jag sugen på att träna jämt, men känslan av att komma hem från ett hårt boxpass där man slagit skiten ur sig är obskrivligt skön! 
 Att kusin Emma har kort på samma ställe är suveränt, då kan vi gå på lite pass ihop. Ett pass, ett gympass och en simning i veckan vore det ultimata (helst två gympass i veckan förstås). Äntligen kan jag få slut på min träningsabstinens, funderar på att gå redan imorrn.... Gymmet, här kommer jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0