JAG HAR SEMESTER!!!

JAG HAR SEMESTER!!!!
Som jag har längtat!!!
Så efter att ha pulat lite här hemma i några dagar så drar jag till Växjö imorrn å hinner umgås me mitt gull i några dagar innan jag fortsätter vidare till mina töser i Halmstad på fredag. Det ska bli så roligt! Det här har vi planerat sen i april ungefär så jag har verkligen sett fram emot det. Nu bara hoppas hoppas hoppas vi på vädergudarna för att Halmstad ska få visa sig från sin bästa sida. Men men skulle det inte bli sol så klarar vi oss nog bra ändå, vi har alltid så mysigt ihop iaf. Så nu kommer jag inte att vara hemma på en vecka, så det blir antagligen inte mycket till bloggande heller. Men det blir desto mer när jag kommer hem. Jag ska njuta..... =)

Nya coola....

Här kommer nästa inlägg med coola bilder... och tyvärr tjejer så tror jag inte att jag tänker berätta vad det föreställde på de förra... *ler hemlighetsfullt*

   

Vuxenpoäng

Efter en kompis tips om sidan www.vuxenpoang.com så gick jag in för att testa min vuxenpoäng.
Jag fick 13.4 poäng, min ålder borde vara 24.6 enligt Vuxenpoängsstyrelsen.... Det känner jag var ett bra resultat, det är ju ungefär så jag känner mig *ler*. Mira och Josse betonade snällt för mig häromdagen att jag ju fyller 24 om ett halvår, och det är ju gammalt. Tack tack, jag vet.... Med tanke på att nästan alla mina vänner är lika gamla eller yngre än mig så börjar man väl känna sig lite gammal. Jag kanske skulle ta och skaffa mig lite äldre vänner också så att jag kan känna mig lite ung...

Jobbsyndromet

Jag har drabbats av ett jobbsyndrom.
När vi ska gå in till de boende på jobbet så plingar vi alltid på dörren, alltid. Vilket innebär att man plingar på ett antal gånger per dag. Det är det som blivit mitt jobbsyndrom, jag sätter upp tummen automatiskt för att plinga på dörren, oavsett om jag ska in till en boende eller inte. Så jag håller på att plinga på dörren när jag ska gå in i personallägenheten och hade det funnits en ringklocka till tvättstugan hade jag säkerligen plingat på där med. Men, till min tröst är jag inte den enda. På Emelies avdelning så knackar de på alla dörrar innan de går in, så häromdagen knackade hon på toalettdörren innan hon skulle gå in där... Det är uppenbarligen skadligt för psyket att sommarjobba....

image117

Gjort min läxa

Jag har gjort min läxa, att fota lite mer coola bilder.
Här har vi två som jag tycker är rätt grymma, gissa vad det är om ni kan....


       


Nya bloggprojektet

Att fota tycker jag är riktigt roligt, att ta sådär riktigt snygga bilder. Linea http://kliar.blogg.se tar riktigt snygga bilder, jag är avundsjuk. Jag tar också grymma bilder, om jag bara tar mig tid till det. Så nu ska jag ta mig tid! Jag har ju också en hel del grymma bilder liggande här på datorn, utan någon beskådning. Nu när semestern börjar ska jag ta tag i mitt nya bloggprojekt, MINA FOTON. Börjar med ett smakprov....

image112

Sååå söta!

Igår skuttade det två små rådjurskid över vägen när jag var ute och körde på jobbet. De var lite större än de på bilderna, men såååå söta! 

  image109  image110image108

Päls i juli? Varför inte!

Vi har en boende på jobbet som så att säga inte har alla korna i hagen... Igår när hon skulle gå så var det i och för sig inte någon högsommarvärme, men det var iaf 18 grader och man kunde lätt gå i t-shirt utan att frysa. Men tanten, I., är mycket frusen av sig, går alltid i dubbla tröjor på sig inomhus, så när hon skulle gå ut igår tog hon på sig värsta feta tjocka, stora bruna lurviga pälsen! Fatta vad roligt det såg ut! Och en annan tant, som är lite bitchig, A. bara stod och glodde med munnen öppen på vid gavel när I. gick förbi. Och vi som vikarier kunde bara inte sluta skratta! Man kan ju bara inte hålla sig ifrån att fråga henne om hon fryser när hon sitter där vid trädgårdsmöblerna i grönskan mitt i juli med största pälsen på sig.... Vad vi ångrade att vi inte hade mobilen med en kamera med oss...

image103


Under för min själ

I helgen har jag varit i Växjö. Träffade mina töser som jag inte sett på månader, alltid lika roligt och man börjar nästan längta efter att det ska bli höst och komma tillbaka ner till vardagen.
Sen träffade jag förstås mitt gull, eller träffade, satt ihop med kanske man ska säga för den enda gången vi inte såg varandra var väl när någon av oss var på toaletten.... hihi.
Han gör mig så glad och just nu har jag svårt att tänka mig hur livet var innan. Jag saknar honom redan, helger som denna gör under för min själ!

image102

Låt det regna

Jag har köpt ett nytt regnställ i helgen. "Jaha intressant då, inte", tänker du nu. Men det får du gärna tänka, jag är mycket mycket nöjd med mitt nya regnställ. Jag hatar mitt gamla, stort och fult, så jag har velat ha ett nytt länge.
Så i helgen tog jag tag i det. Rött och fint är det, kanske lite likt min vinterjacka, men äh, va sjutton, jag gillar rött. Och så är det så snygg modell på det också att jag kan använda det som en helt vanlig jacka, det ser inte ut som ett regnställ.
Jag var ute och invigde det idag också, tyvärr regnade det inte speciellt mycket när jag gjorde det, men jag blev inte blöt på benen när jag gick i gräset iaf, vattnet bara rann av, så det verkar mycket bra!
Ja, jag gillar mitt nya regnställ, låt det regna, jag är förberedd!

image101

Barnafödd

Idag hörde jag en gubbe som sa: "Jag är barnafödd där"
Det tycker jag är knas att säga, jag menar vad skulle man annars vara än barnafödd?
Vuxenfödd?
Pånyttfödd?
Kort och gott
Jag är född där!

En kulturell sightseeing

"Vad ska ni göra i eftermiddag?" frågade Johan på jobbet mitt på dan idag.
Emelie och jag funderade lite.... nej vi hade nog inget speciellt vi skulle göra.
Så det blev en kulturell sightseeing!
I Johans lilla röda skruttiga Toyota Starlet for vi runt i två timmar på småvägar som man knappt trodde att de existerade.
Vi tittade bla. på huset där en av våra boende på jobbet hade bott innan, vi gick in i ett övergivet hus, Emelie och Johan tittade på ett hus som de inte trodde det var någon hemma i, men så visade det sig att ett fönster var öppet... hoppsan, det kanske var någon hemma iaf....
Men det coolaste var när vi åkte till ett ställe som kallas för stenriket. Där var det en gubbe som på 1800talet fick för sig om att han skulle röja upp odlingsbar mark, så han började plocka sten. Å han plockade, plockade och plockade och la allt i prydliga grymt långa stenmurar som står kvar än idag. Han hade 14 barn, varav den äldsta dog vid 30 år ålder av "orkeslöshet" ,efter att ha plockat så mkt sten kan man anta... Vilket jävla arbete de la ner, och när de väl var klara visade det sig att marken inte var odlingsbar, det växte ingenting där.... Det kan man kalla ett pissigt läge!

image100

Aaaaaoou!

Haha, man kan hitta mycket strunt på youtube, men den här va ganska rolig. Jag undrar om jag kommer att göra någon bikinivaxning någon gång....
Lotta knycker en cykel

En av mina absoluta favoriter bland barnskådespelare är tösen som spelar Lotta på Bråkmakargatan.
Hon spelar så grymt jäkla bra!
Haha, jag asgarvar varje gång jag tittar på det!
Speciellt när hon ska åka slalom...
Som jag vill se om alla avsnitt, men jag kan inte hitta dem att ladda ner...
Här är iaf en del av ett avsnitt när Lotta fyller år och inte får någon cykel som hon vill utan bestämmer sig för att knycka Tant Bergs cykel. Mycket nöje!

Dilledagboken

Jag har läst ytterligare en bra men mycket speciell bok.
Johan som är min arbetskamrat på sommarjobbet har visst bestämt att vi har nån sorts bokbytareklubb,
vi började förra sommaren och i år hann jag knappt komma innanför dörren på jobbet i år så undrade han om jag hade någon bra bok han kunde läsa. Först gav han mej nån bok av Torgny Lindgren som verkade skittråkig när jag läst 20 sidor (man kanske ska lägga till att pojken har mkt konstig smak vad det gäller böcker), men sen gav han mej en ny bok. Den heter Dilledagboken och handlar om en finsk alkoholist som skriver dagbok.Det låter kanske inte så jättekul, men boken är grymt tragisk samtidigt som den är hysteriskt rolig! Jag satt och skrattade högt för mig själv när jag läste den.
"Söndag 24.5
Idag packade jag ner alla grejer , för inatt skulle jag flyga till Las Palmas. Jag packade ner badbrallor, en handduk, lånekortet, en tvål, finska kondomer (för snubbarna söderut har tydligen mindre kukar än finnarna), två T-tröjor och ett par jeans. Resväskan kändes en aning tom. Vad fasen är det egentligen finnarna drar med sig söderut när alla jämt har med sig så jävla mycket bagage? Jag tänkte att jag kanske skulle väcka för mycket uppmärksamhet om jag hade en fullproppad Alkopåse som resväska, så jag slängde ner alla saker i resväskan och som tätningsmaterial hämtade jag ett par säckar med dagstidningar ur soporna. Jag mätte febern också för säkerhets skull. Jag hade 36.6 graders resfeber."


image99

Stackars barn

Stackars barn som tvingas att se på det värdelösa sommarlovsmorgon "Hej hej sommar" som går i år.
Vilket jäkla skitprogram, en skrikande galning i en liten ful studio med tråkiga program.
Å ingenting lär man sig heller.
Näe vet ni vad! Tacka vet jag Salve och Tippen, det var tider det!
Programmen som alla minns, ingen kommer någonsin att säga "Ja minns du 2007 när Hej hej sommar gick, så som man gör än idag med Tippen och Salve.
Lärorikt och roligt.
Det är nostalgi!!!Ett rött hav

Den nedgående solen kastar ett rött sken över kornfältet.
En lätt bris får allt att svaja långsamt, vilket får effekten att det ser ut som ett hav.
Ett rött hav som man bara har lust att kasta sig i för det ser så varmt och mjukt och mysigt ut.
Jag svär över mig själv att man aldrig har med sig kameran när man ser såna fina motiv.
Stannar ändå upp och tar en bild till minnesbanken i hjärnan.
En bild att plocka fram en kall vinterdag....

En bra sommar?

Hur brukar man definera en bra sommar?
Jo: Sol, Bad, Resor, Vänner och Festa.
Vad har Stina gjort av de sakerna i sommar?
Vi kan börja med solen som bara tittar fram ytterst sporadiskt, det är inte mycket sola av där inte, långbyxor på.
Bada kan man ju inte göra när det inte är sol och varmt, ett dopp har det blivit i sommar å de va kallt!
Den enda resa jag har gjort i sommar som är längre än till jobbet är när jag åkte till Växjö för att hälsa på mitt gull, det var iofs himla mysigt, men de va inte långt och det var ingen riktig resa.
Mina vänner har jag knappt träffat. De har inte tid, jag har inte tid och så har ja kommit till en punkt då jag inte pallar att det alltid ska va jag som ser till att vi ses. Då kan de fan va.
Festat har jag inte gjort en enda gång på hela sommaren. Som Mira sa: "Överlever din lever det"?
Man kan ju undra, men antingen jobbar jag på helgerna eller om jag inte jobbar så är jag med Henke å då vill man hellre mysa.
Jag jobbar och går hemma, det är vad jag gör.
Så med andra ord, går man efter de kriterierna så suger min sommar!


Läs!!!

Det finns inte mycket som slår när man hittar en riktigt bra bok.
Och jag har nu läst två i rad!
Två riktigt bra böcker som man knappt vill lägga ifrån sig.
Den ena hittade ja på rean å tänke "äh, den ser väl lite spännande ut, kostar ju bara 30 kr, den tar ja"
Å den va grym!
Nästa bok fick ja av Henke för att ja hade sagt att ja ville ha en present.... hehe
Skitbra den också! (tack älskling)
Det är dessa två böcker jag talar om, läs säger ja bara, LÄÄÄSSSS!

image97   image98


Dripp dropp

Det regnar, regnar och regnar.
Det enda roliga med det är att hoppa i vattenpölarna och klafsa i leran.
Så jag tvingade på pojkvännen stövlar och hela regnstället och ut i skogen i regnet traskade vi.
Enligt honom är det överskattat att hoppa i vattenpölar.
Men jag såg honom faktiskt klafsa i leran så jag tror bara han skulle visa sin motvilja mot hela idén att gå ut överhuvudtaget när det regnar. "Man blir ju blöt"
Att hoppa i vattenpölar är inte överskattat, tvärtom!

image96

Mina alster

Satt å plockade i mina saker lite igår när jag satt igång att städa.
Hittade min mapp där jag förvarar de akvarellmålningar jag har gjort.
Varför målar jag inte oftare var frågan jag ställde mej själv?
Jag tycker ju att det är kul!
Men de ligger där i sin svarta plastmapp utan några beskådare.
Så nu tänkte jag publicera några av dem till någon sorts beskådning iaf.
Så här kommer de, några av Mina alster

          

     

Vackert väder med vackert sällskap som pojken sa....

image85

Äntligen

Så kom äntligen den där dagen man väntat på i tre låååånga veckors tid... Wieee! Har varit hos Henke sen i fredags eftermiddag och ska åka hem om nån halvtimma sådär, när ja fixat ner alla mina saker. Han är på jobbet just nu, kan säga de va ganska skönt å ligga kvar när han gick upp kl 6 imorse.... Hehe. Helgen har varit hur mysig somhelst. Vi har myst, myst, myst och myst. Sen har vi gått på promenader, suttit och bara pratat, gått på bio och sett hela serien med Kenny Starfighter. Haha! Han e för ball! Så nu går vi runt och säger "wollibolli", "tjenare hörru", "sarru" å "du e så slut" till varandra. På fredag kommer han till mej, så man kommer knappt hinna börja sakna varandra denna gången, skönt! För saknat har man gjort som farao de senaste veckorna. Nej nu ska ja ta tag i de sista här å sen ska ja bege mig hemåt. Mer uppdateringar kommer.....

RSS 2.0