Filmkväll

Näe, de blev inte nåt besök, som jag trodde, så jag är inte så förvånad å sörjer inte allt för mycket. Ska snart traska bort till Henke å se en film, ingen av oss kände för å plugga såhär på lördagskvällen och efter nattens bravader kändes en filmkväll som ett bra alternativ. Man är allt ganska seg även om man sovit ifatt lite i eftermiddag. Men trots det så var jag nästan lite på att gå ut ikväll också... Blir nästan rädd för mej själv. Jag har festat två gånger redan denna veckan och jag är ändå sugen på en gång till... Jag börjar bli lite av en hobbyalkoholist.... Fast jag går på Miras argument där att det beror på vädret, att man får så mycket mer energi! Nej nu måste ja bege mig om man ska få en bra plats! =)

Stor i orden liten på jorden?

Klockan är 9.48 och jag sitter i stort sett bara och väntar på Mira ska komma hit och hjälpa mig att göra scones till brunchen. 8.15 klev jag upp imorse för då pallade jag inte ligga kvar längre, så det har inte blivit mkt sömt inatt, vilket antagligen kommer att göra sig påminnt framåt eftermiddagen. Men då får man väl ta och sova en liten stund innan man sätter igång med plugget. Något besök tror jag inte att det blir, känns lite som "stor i orden liten på jorden" och "mycket snack och lite verkstad" stämmer på den personen, men vi får väl se... "Man ska ju inte ropa hej...." Fast de gör faktiskt inte så mycket om han inte skulle komma. Saker och ting kan ordna sig ändå ibland på de mest oväntade sätt.... Riktigt trevlig kväll igår, kul å festa ihop igen allihopa, var ett bra tag sen. Tog det alldeles lagom "lugnt", inte packad men ändå påverkad, lite lagom sådär som sagt. Nej nu blir ja alldeles frusen av att sitta här, på med tofflor och fleece!

Besök vore trevligt

Jag kanske får besök i helgen.... hihi....
Ja besök kommer jag att få oavsett på brunchen, ska bli mycket trevligt.
Men ja pratar om ett alldels speciellt kvällsbesök. Inte alls säkert, men det kan bli så....
Och det vore ju himmelens trevligt i så fall....
Den som lever får se.... Uppdatering kommer!


Nystädat!

Hur underbart är det inte att komma hem till en lägenhet som luktar nystädat, när det inte är ett klädesplagg på golvet, där det inte finns någon disk på diskbänken och det står påskliljor i fönstret!?image17
Då blir det plötsligt värt allt slit med städandet.

Mina fötter

I förra veckan gick mina fötter från detta:
image15
Till detta:
image16
Med bara en dag emellan.
Finns bara ett ord för den omställningen:
AAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trysil

Att berätta om hela veckan skulle bli alldeles för jobbigt, så istället blir det två listor med veckans botten och toppnoteringar (utan inbördes ordning)

Vecka 12 i Trysil
Veckans toppnoteringar
:

* När Ida och jag fick springa ner kl 5.20 på avfärdsmorgonen till en försoven klasskompis (inga namn nämnda) och ringa på dörren och väcka henne.Minen när vi sa att klockan va 5.20 och att bussen stod och väntade på henne var obetalbar!

* Min "vurpa" som gjorde att sittliften fick stanna. Det är det inte alla som har lyckats med! Inte ett dugg pinsamt, bara oturligt å ett snabbt beslut från min sida att inte låta väskan åka ner själv igen. Som vi asgarvade sen! Dagens händelse må jag säga!

* Det fina vädret!!! Enligt tillförlitliga källor har det varit dimmigt i en månad innan vi kom å så kommer vi rakt in i kanonvädret! Alla dagar var det ju inte kanon, men man ska absolut inte klaga!

*Att jag har fått lite färg i ansiktet! Fräknarna har verkligen vaknat till liv å bara plopp, plopp, ploppat upp! Gött!

*Att Stina och jag verkligen har "connectat" ännu mer, vi e bara så lika!

*Alla mysiga å intressanta samtal som man haft med folk som man annars aldrig skulle ha när man bara ses i skolan eller på fest.

*Nya kontakter! Har lärt känna en hel del folk i klass 2 så himla mycket bättre! Riktigt trevliga människor! Roligt!

*Längdskidepjäxor. Fatta hur sköna de är!!! Varför kan de inte göra vanliga skor som är snygg och lika sköna, jag skulle lätt köpa 10 par!

Veckans bottennoteringar:

*Slalompjäxor och ont i benen. Herregud så ont i benen jag hade en dag! Trodde nästan jag skulle börja tjuta, det enda man ville var bara att få av sig pågoandarna!

*Folk som inte kan ta ansvar! Ska det vara så jävla svårt att plocka bort det man plockat fram??? Man kan ju undra hur det ser ut hemma hos dem....

Men som ni ser väger toppnoteringslistan över tungt! Får se om jag kommer på fler saker att uppdatera med...
Och titta på bilden, hur kan man klaga när man ser den???


image14


Tillbaka i Sverige

Ja ha, då var man tillbaka i Sverige igen! Veckan har verkligen gått så sinnessjukt fort! Men det var skönt att få åka hem. Jag har konstaterat att skidåkning inte riktigt är min grej. Visst är det roligt, men nej, får jag välja mellan en skidsemester och en solsemester så behöver jag inte fundera särskilt länge innan jag väljer sooooolen! Men vi har iofs haft sol i veckan vi med, så man ska väl inte klaga! Nu ska man ta en dusch, börja packa upp och sen blir det en promenad me töserna.  Men uppdateringar kring veckan kommer senare idag!

Vem är jag? Spunken

Så kommer här del två i Vem är jag?
En sak som är så jag är min tatuering.
Jag är absolut hundra procent övertygad om att jag är den enda i hela världen som har en sådan.
Min bror ritade den när han va liten och jag har alltid tyckt den varit så himla ball,
så den 11 dec -04 tog jag modet till mig med min kusin som puschare och gjorde den.
Jag har inte ångrat det en sekund sen dess.
Så vad är det då?
Ja själv tycker jag att det syns hur tydligt somhelst vad det är men jag har fått många konstiga gissningar av blinda själar: pinnsvin, gris, vårtsvin...
Men nej, det är en IGELKOTT! Hur kan man inte se det?
Funderade länge på vad den skulle döpas till, och plötsligt en dag slog det mig, Spunken.
Det är ju så självklart en spunk. Ni som känner mig vet att spunk är ett välanvänt ord i mitt vokabulär.
Vad är det då som gör att jag gillar den så mycket?
Jo, att ingen har en likadan, jag vill inte ha det alla andra har. Den är riktigt bra gjord. Att stilen på den bara är så "jag", det går inte att förklara. Placeringen är superb, kan visa den när jag vill och dölja den när jag vill det.
Och utan att skryta så kan jag också säga att jag fått många många komplimanger för den. Många som tycker att det är söt och ball. Alltid kul att höra!
Det finns helt enkelt inget negativt med min Spunk.
Min spunk är jag och jag är min spunk.

image13

En tidigt lördagsmorgon

Klockan 07.00 imorse slog jag upp ögonen. Ding.
Vad är klockan? Varför har den inte ringt? Vad är det för dag? Vad ska jag göra idag, ska jag till skolan?
Efter en stund lyckas jag lista ut att det är lördag. Klockan har inte ringt för att jag inte ställt den på så tidig tid, för jag ska inte till skolan idag. Lättad efter det konstaterandet så går jag och upp och kissar. Sen är det kört.
Klarvaken är det enda ord som passar. Inser att om jag somnar om nu så kommer jag att vara 100 ggr tröttare när jag vaknar än vad jag är nu. Så jag stiger upp, kl 07.10 en lördag, utan anledning.
Vad ska man göra nu då?
Gläntar på persiennen, tråkigt väder, det har regnat inatt, då blir det nog inte promenad in till stan idag.
Med andra ord skulle man alltså kunna ta sig en joggingtur. Sagt och gjort. Kl 07.20 en lördagsmorgon drar Stina på sig jogginkläderna, öppnar dörren till korridoren och råkar slänga en blick ut genom fönstret som sitter i slutet på den.
Det snöstormar. Funderar snabbt på att ändå springa men intalar mig själv att det bara vore dumdristigt.
Då var det alltså bara att gå in igen och ta av sig skorna i väntan på att det kanske kan ändra sig igen. Så här sitter jag nu i jogginställ och slänger en blick ut genom fönstret då och då för att se om vädret blivit mer joggingvänligt.
Och ja. Skam den som ger sig, nu har det lugnat ner sig igen. Testar med försök nummer två.
Klockan är 07.40 en lördagsmorgon och jag ska ut och springa.

Att smsa är en konst

Att smsa är en konst.
Att smsa vid rätt tidpunkt och till rätt person kan vara ett svårt beslut att ta.
Oftast handlar det nog om att smsa eller inte.
Nej då kanske han tycker att jag är för på.
Men om jag inte gör det kanske han tror att ja inte är intresserad.
Så efter mycket funderande skriver man ett välformulerat meddelande som samtidigt ska låta som att man bara slängde ihop det.
Sedan funderar man lite till.
Antingen bestämmer man sig för att inte skicka det och lägger snabbt ifrån sig mobilen så att man inte ska skicka det som ett infall.
Eller så bestämmer man sig för att skicka det, så man trycker snabbt på "sänd" innan man hinner ändra sig.
Man får upp rutan "sms sänt" i rutan och inser att nu är det för sent att ångra  sig.
Och så börjar man ångra sig som fan
Åtminstone fram till dess att man får ett svar.
Då undrar man varför man var så stissig från början.
Det var ju bara att skicka tänker man då.
Ja, att smsa är en konst.

Det luktar man

Josses kommentar när hon stiger ut i min korridor:
-Åh det luktar man
Och det gjorde det, verkligen!
Herre gud!
Är det något jag verkligen ÄLSKAR så är det en riktigt god killparfym.
Denna var guddomlig.
Jag blir drömmande, exalterad och får abstinensbesvär på samma gång.
Så där stod vi tre töser i min korridor och bara sniffade drömmande.
Ge mig en man i denna parfym, NU!!!

Stressad?

Borde kanske känna mig stressad eftersom vi åker om mindre än 48 timmar och jag är inte ens i närheten av färdigpackad. Men det ska nog lösa sig, jag känner att jag har koll på det mesta, annars skulle jag inte känna mig så lugn. Ska tvätta i eftermiddag, träna en stund va tanken men först ska jag städa här, det ser ut som fan. Det är ett större streessmoment för mej att det är stökigt än att jag inte har packat. Vädret är underbart också, borde kanske springa en sväng istället.... Får se vad det blir av det. Ikväll är det mys med töserna som gäller, tacos å prata strunt, ska bli skönt. Får bli en alkoholfri helg ser det ut som, vila upp mig lite för en kul men antagligen jäkligt jobbig vecka.
Min lilla vän kommer inte i helgen som det först va tänkt. Lite trist, hade varit trevligt.... Aldrig träffat en kille som är så rättfram men det tilltalar mig, lite ballt faktiskt. Kanske inte alls blir lika trevliga diskussioner som på mns när man verkligen ses, men jag kan tänka mig att det skulle kunna bli det. Vore kul att ses bara för att se. Men men, det får väl bli en annan helg.
Nej, nu måste det städas här!!!

Finns det något roligare än att tjuvlyssna?

www.tjuvlyssnat.se

Ett tips på ett grymt bra tidsfördriv!

Mamma går på tunnelbanan med sin son ~3. Redan när de kommer in i vagnen skriker barnet hysteriskt. Barnet fortsätter skrika efter att de satt sig ner. Efter ett tag börjar folk skruva på sig och byta plats. Mamman försöker muta med godis, biobesök och hota med indragen tv.
Mamman (ställer sig till slut upp): Alltså, jag fattar att ni hatar mig och Daniel just nu. Tro mig, innan jag fick barn hatade jag också barn som skrek på offentlig plats. Men jag har ingen jävla aning om hur jag ska få tyst på honom. Jag har försökt med allt. Någon som har några tips?
Tystnad.
Gammal tant (som suttit och skakat på huvud och sett sur ut): Jag har hört att det finns många som vill adopotera just nu. Min dotter sa i julas att det var trendigt. Det är mitt tips!
En till synes virrig äldre man ~90, haltar skakigt runt med sin rullator i butiken. I kassan sitter en kvinna ~50. En yngre kvinnlig expedit ~25, går fram till mannen
.
Expediten (vänligt): Kan jag hjälpa dig med någonting?
Mannen (viftar mot kassan): Jaa? jo, jag bara undrar om man kan få knulla lite med hon i kassan?


Jag tränar inte för mycket

Jag tränar inte för mycket!
Enligt FYSS (FYsisk aktivitet i Sjukdomsprevention och Sjukdomsbehandling från statens folkhälsoinstitut)
så är den rekommenderade nivån av aktivitet för en vecka:

Basaktivitet på minst 30 min rörelse sammanlagt per dag
Kondition där man blir anfådd/svettig 3-5 dagar i veckan, minst 20 min
Styrketräning på ett eller annat sätt minst 20 min, 2-3 ggr i veckan

Då tränar ju jag perfekt! Det är nästan precis vad jag tränar nu! Men jag kan tycka att den rekommenderade nivån ligger väldigt högt.... Jag tycker nämligen att jag tränar ganska mycket, och så når jag lagom upp till den rekommenderade nivån.... Då lär det ju vara en jäkla massa som inte når upp till den!?
Aja, huvudsaken är den att jag inte tränar för mycket! Jag har lagt ner det att tänka på att träningen inte gör någon nytta. Jag tycker att det är kul, jag mår bra av det och man har naturliga svackor. Så det löser sig nog!

image11

Sol i hjärta och sinne

Sol ute sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet!
Så känns det nu! Jag är soligt glad!
Började dagen med att dansa vals, foxtrott och bugg, å det är ju så roligt! Blev väl kanske inte sådär jättemycket fart i det eftersom vissa pojkar har lite svårt för takten och stegen....Haha, men det var kul iaf.
Sedan hade vi redskap, redskap är inte min grej och kommer aldrig att bli. Jag gillar inte redskap.
Men jag har vidkat mina vyer! Jag gör inte baklängeskullerbytta, och jag gillar inte att stå på händer.
Idag har jag gjort baklängeskullerbyttor, flera stycken, och jag har stått på händer. Det är inte så farligt!
Vidga era vyer!!!
Sedan har det varit en solig dag igen, jag blir så glad av solen! Den fyller mitt hjärta med pirr!
Igår var Mira och jag och tränade på gymmet på morgonen, och så körde vi box igen på kvällen.
Jag hade så mycket energi så det gick hur bra som helst, och jag var på så bra humör då med!
Jag vet inte vad som har flugit i mig. Jag känner mig nästan förälskad! Det är bara att jag inte har någon att vara förälskad i. Ett yttepyttelitet problem bara... =) Så nu är det bara att hitta någon att kasta min "nästan förälskelse" över. Jag är så glad att jag inte ens är bitter över att jag inte har någon att vara förälskad i.
Det lilla molnet på min himmel är väl seminariet imorgon, som jag inte har pluggat till. Men va fan, det går som det går.
Sooooolllllll!!!!

Fuck va detta låter som jag!

Chunky Aerobics Instructor Syndrome
"
En form av överträning, men du tror inte att det är där problemet ligger. Du börjar träna och märker att formen blir bättre och bättre - form och vikt går rätt väg. Men sedan, efter 4-5 månader i full aktivitet, står du stilla. Så du försöker med ännu mera träning. Kanske ägnar du dig åt fysisk aktivitet nästan varje dag, men kommer fram till att du faktiskt blir lite rundare. Oavsett vad du ökar i träningen, så behåller du vikten. Överträning inverkar på näringsomsättningen. Kroppen anpassar sig till de nya krav som ställs. Men förr eller senare så når du ett tak där du faktiskt inte kan träna mer. Musklerna bryts ned och förbrukas, och det innebär att förbränningen minskarDu kanske försöker äta mindre? Det är i alla fall fel signaler! Kroppen blir rädd för att svälta ihjäl, och gör alla sina gamla goda trick för att behålla fettet och minska förbränningen?Det måste till omskolning för att tackla detta problem - du måste lägga om träningen, både när det gäller formen och intensiteten. Du måste bygga upp muskelmassan igen, du måste äta rätt - och våga inse att du kanske till och med går upp en aning innan du och din kropp kan lita på varandra igen. Det är viktigt att inse att mer träning för att gå ned, det fungerar inte!"

Humanbiologin kommer att bli min död

image10

Kusiner och tårar

Detta har verkligen varit en av de roligaste å mysigaste helgerna på mycket länge. Två av kusinerna har varit här och vi har ju bara så roligt ihop! Som vi har fnittrat å asgarvat! Vi underhöll nog vakterna på stenladan en hel del igår när vi trillade in där, haha! Och prata kan vi också, inte mycket jag inte kan berätta för dem.
Vi är så fruktansvärt lika och samtidigt så olika! Hade vi inte varit just kusiner så tror jag aldrig att vi skulle blivit vänner, men det är just det som är så roligt. Så helgen har varit suverän!
Sen föll den i botten ganska kraftigt. Exet ska flytta ihop med sin nya tjej om några månader.
Men jag vägrar, vägrar, vägrar att gråta mer över honom. Så när ögonen tårades bet jag ihop. David är där min stora klippa och att gå över till Mira å bara va hjälpte också. Men nu sitter jag framför datorn me bara ett ljus tänt å lyssnar på låtar som Mira skickat å tycker synd om mej själv. Kanske inte för exets skull, utan bara för att man ibland måste få tycka lite synd om sig själv, å då hjälper det inte vem man än jämför sig med.
Man behöver låta tårarna rinna...

Gör rätt jämförelser

Hur man tycker att man har det beror helt på vad man jämför med.
Eller, snarare vem man jämför sig med.
Tycker man att man är  tjock, ja då ska man komma på någon som är tjockare än en själv och som säkerligen skulle bli själaglad för att ha samma figur som en själv.
Tycker man att man har ett tråkigt kärleks/sexliv, då ska man tänka på den där som knappt kysst en människa i sitt liv.
Tycker man att man är ful, då ska man tänka på den där med stor näsa, spretigt hår och fullt av finnar på hakan.
Tycker man att livet känns trist, tänk då på den där som bara sitter hemma hela tiden och bara glor på tv och inte har några vänner alls.
Låter det elakt? Ja det kan jag hålla med om. Men det fungerar!!!
Man kan alltid hitta någon som har det sämre än en själv.
Och när man gjort det, tänkt på någon som är tjockare, fulare, tråkigare och med ett ikkeexisterande kärleksliv så inser man att man faktiskt har det jättebra.
Jag har det bra.
Kalla mig en egoistisk förbannat ytlig jävel om du vill. Kanske är det vad jag är.
Men jag har det bra!

Min svacka är slut

Min svacka är slut.
Jag konstaterade att jag inte kommer att bli mer vältränad bara för att jag sitter här och gnäller över att träningen inte hjälper. Nej, det är då man ska lägga i nästa växel, så det har jag gjort nu.
Nu jävlar ska de hända saker!!!
Gick upp kl 7.45 imorse trots att jag inte började förrän 10.20 och joggade en runda. Eftersom jag inte gjort det på flera månader trodde jag att ja skulle börja flåsa å få gå halva rundan. Men döm om min förvåning!
De där boxpassen har nog gjort en hel del nytta för min grundkondition va så mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara! Kunde jogga hela rundan med undantag bara för när benen stumnade efter en uppförsbacke, då gick jag i 20 sekunder, annars joggade jag hela tiden. Det gick väl inte så snabbt, men det gick, och jag blev inte alls så flåsig! Imponerad av mej själv faktiskt, och stolt. Nu ska jag strax iväg på ett gympass med David också, sen har man gjort sitt nyttiga för idag. Antagligen kommer jag att få rulla ur sängen imorgon pga träningsvärk i benen, dels efter mördarövningen på boxpasset igår, dels från joggingturen och dels för att jag ska köra benen på gymmet idag... Ajajaj blir det nog.... Men ska man bli fit får man lida pin som det heter!

Min nya blogg, kritik tack!

Ni som läser min blogg nu är mest ni som läste i min förra blogg också, hittills, hoppas ju att någon ny stjärna ska hitta hit. Min nya blogg är väldigt olik min gamla. Så jag skulle vilja ha lite konstruktiv kritik! Vad tycker ni? Ni som läste i min gamla, är den nya bättre eller sämre? Jag "babblar" inte på samma sätt längre, vad tycker ni om det? Ni nya läsare, vad tycker ni? Jag skriver ju ändå för att jag vill att folk ska läsa, så ge mig, ge mig, ge mig lite kritik tack!!!

Kramas bör man, annars dör man

Kramsjuk. Det bara kliar i mig. Det kliar i mig efter en kram. En såndär riktigt stor och mysig sådan som varar i mer än 5 sekunder. En kram man kan sjunka in i och bara vara, att försvinna från världen för en liten liten stund. Allra bäst vore ju att få ligga och mysa i sängen med någons armar tätt omkring mig i flera timmar. Herre gud vad jag saknar det. Men man kan inte alltid få det man vill. Att det kliar i mig gör tyvärr inte så att killarna kommer och radar upp sig i fina led för att erbjuda mig sin största och goáste kram. Kramar är faktiskt livsviktigt och det är inte ett av mina skämt. Utan kroppsberöring dör vi, det är vetenskapligt bevisat. Så, även om ni inte har något led med kramsjuka killar efter er, så gå åtminstone ut och krama era nära och kära, era vänner. Kramas bör man, annars dör man.

Vem är jag? Mina tuttar

Mina tuttar.
Något som jag får en del kommentarer kring.
Djupa urringningar är min grej, vilket glädjer vissa och stör andra.
Ja, jag vet, en del av mina kompisar tycker kanske att det går till överdrift, vet till och med att det diskuterades i helgen. Exakt vad de sa vet jag inte, det törs de väl inte berätta heller.
Kanske tycker de att det ser slampigt ut, kanske är de avundsjuka, vad vet jag.
Men det är min grej.
Har jag inte en skaplig urringning känner jag mig inte uppklädd.
Jag tycker att det är snyggt och sexigt, så enkelt är det.
Så länge det inte ser ut som att de ska hoppa ut, och visst, jag har väl också gjort mina mindre smarta val av bh, men trillat ut har de faktiskt aldrig gjort.
Så folk får väl tycka vad de vill.
Killar brukar inte ha något emot det direkt.
Och jag går efter talesättet att man ska utnyttja sina resurser och visa upp det man har.
Så de är faktiskt en stor del av min personlighet.
Och jag tycker om dem.
Mina tuttar.
image9

Vem är jag? Lär känna mig!

Härmed börjar min nya serie om vem jag är.
Vem är jag egentligen? Hon som äger bloggen?
Kan kanske vara bra för mej själv att reflektra över med....
Så i några kommande delar ska du nu få lära känna mig.
Kanske inte lära känna på det sättet som du tror.
Det finns många sätt att lära känna på!

Skoskav

Jag hinner gå ca 5 meter innan jag inser det faktum att jag kommer att få skoskav.
Kanske skulle jag valt andra skor, eller kanske hade det räckt om jag tagit tjockare strumpor,
eller tunnare, det vet man inte alltid.
Man bara inser faktumet att man kommer få gå och halta den sista kvarten av promenaden och skjuta fötterna så långt fram man kan i skorna för att skona de stackars såriga hälarna.
Sen kommer man inte kunna använda de skorna, å kanske inte andra heller på flera dagar.
Alltså borde man ju då göra det enda rätta och gå in och byta skor, eller strumpor,
eftersom man bara kommit 5 meter från huset.
Men gör man det? Nej man orkar inte.
Man biter ihop och försöker låtsas som att det nog inte kommer att bli så illa ändå.
Ibland är man bra korkad.


Kras is

Kras is.
Såndär vit, bubblig is som låg på alla vattenpölar när jag kom ut på promenaden.
Den isen måste ha någon speciell magnet som bara drar till sig fötter, för man kan bara inte låta bli den. Man måste trampa på den, bara för att få höra det där ljudet som e så speciellt att det bara kan komma från en speciell grej.
Kras is.

 image6 

Att kryssa rätt

Så sitter man där igen med pappret som ska fyllas i.

"Har du ätit p-piller innan"? Ja.

"Har ni högt blodtryck i familjen"? Nej.

"Äter du någon annan medicin"? Nej.

"Är du rökare"? Nej.

Snabbt fyller man i svaret på frågorna som man svarat på så många gånger innan, tills jag kommer till en av de sista frågorna. Där fastnar jag. Den här frågan var ny. Man ska kryssa för det som stämmer.  Frågan handlar om min partner.

"Har du: Fast partner ( ) Ny partner ( )  Ingen partner ( ) Annat ( )"

Vad ska jag svara på den?
"Jag hade fast partner tills för en månad sen, så egentligen har jag inte någon partner, fast i förra veckan så var jag ju med en ny kille men som jag inte skulle kalla min partner."
Är det då man ska kryssa för "Annat"?

image7 

Myrstacken

Jag tittar på den gigantiska myrstacken och hur miljoner myror kryllar runt där.
Jag drar mig till minnes att jag läst någonstans att om man gått vilse i skogen på vintern och fryser så kan man gräva ner sig i en myrstack för det är så varmt där.
Den som kom på den idén måste vara en stadsbo som aldrig blivit biten av en myra.

image5

Min före detta regel

Jag hade en regel.
En regel som var att jag inte skulle hångla med någon som är yngre än min bror.
Jag hade en regel.
Men den är så bruten nu.
Han hade inte ens fyllt 19 ännu....
Hoppsan.....
Barnarov?
Men mysigt var de.
Nu åker den regeln åt skogen.

Att vara mogen som en banan

På vägen hem från gymmet igår hade jag och Kenny en kort, men mycket intressant, diskussion kring det att vara mogen. Man vill ju vara mogen men inte för mogen.
Hans resonemang kring det tyckte jag var så himla bra!

Man ska vara mogen som en banan.
En banan som knappt e mogen, utan som är lite sådär grön i kanterna.
För det innebär ju att man är väldigt mogen men att man inte är så mogen att man är övermogen,
dvs tråkig. För lite barnasinne måste man ju ha kvar.
Därför ska man alltså inte vara en såndär banan som legat till den blir brun i kanterna.
Nej, som en nästan mogen banan, så ska man vara.

Såhär mogen ska man vara.....

45372-2

Dumma saker

"Var ska du?" frågade David igår när han var här igår och hämtade några grejer när jag var påväg ut.
"Jag ska till min hemliga älskare" svarade jag.
"Haha, ska du till tjejerna eller?" blev hans svar
Jaha, så roligt och förutsägbart liv har jag. I och för sig så kan jag hålla med om hans argument att om jag hade haft en hemlig älskare så skulle jag ha berättat det för honom, för det är sant, det skulle jag ha berättat för honom.
Men det känns ändå lite trist. Jag och en kompis konstaterade härom dagen att om man aldrig gör något dumt så har man heller inte roligt. Man behöver göra lite dumma saker då och då för att sätta lite krydda på livet. Och jag har varit så förbenat skötsam på sistone att det snart är dags för att göra något dumt. Vem vet, ja kanske till och med har något dumt i tankarna som jag skulle vilja göra...

RSS 2.0