Rödtopp igen.

Det var skönt att jag stannade hemma idag.
Jag hade orkat jobba, men det kändes att jag inte alls har samma ork som jag brukar. Man blir matt på ett helt annat sätt. Så jag har tagit det lugnt hela dagen,donat här hemma och avslutade eftermiddagen med ett frisörbesök.
Japp, jag vet vad du tänker, det var inte länge sedan jag var hos frisören. Min plånbok påminner mig om detsamma. Nästan allt mitt röda hade gått ur nu och intet ont mot mitt blonda hår, men jag gillade skarpt min röda hårfärg.
Så nu är jag "rödtopp" igen.
Det blev ganska mycket rödare än förra gången, och drar mer mot brunt nu. Men av erfarenhet vet jag ju att det bleknar ganska kraftigt så framemot jul borde det vara lagom, vilket är mitt mål. Jag har upptäckt att det är nästan omöjligt att vara helt hundra nöjd med sitt röda från början, för då kommer man att vara missnöjd efter några veckor. Den här gången valde jag frisörskola för att det inte skulle bli så dyrt. Det är något jag verkligen rekommenderar, om man har gott om tid vill säga...
Kvällen kommer nog att avslutas lika lugnt som gårdagens kväll, framför tv:n. Fast med några rundor till spegeln så jag lär mig känna igen mig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0