Glasklart och småfix

Mikael Tornving tycker jag kan vara jädrigt rolig när han är med i Parlamentet. Nu är han programledare i ett program på 3:an som heter Power of 10, det går ut på att gissa statistik. Tittade lite på det igår, och programidén är inte fel, men han var inte ett dugg rolig. Hans roll gick ut på att vara spelat allvarlig på nåt sätt, verkligen inte ett dugg kul. Det blev nåt fjöntigt mellanting.
Någon som däremot är grymt bra som programledare är Ola Lindholm, ni vet han "Gissa bajset" och Wildkids Ola. Svt har börjat med ett nytt program på lördagskvällarna som heter Glasklart som vi tittade på igår för att vi inte kom på nåt bättre, och det var faktiskt riktigt underhållande! Bra programledare och blåsta deltagare!
Om du klickar här så kommer du till svts hemsida där man kan se alla program på nätet, riktigt praktiskt! Då kan vi kolla på det och Klass 9A när vi kommer hem och slipper spela in och ha oss.
Just nu återstår endast lite småfix innan vi åker. Titta igenom packningen en sista gång, plocka undan lite, äta mat, kasta soporna och kolla 8 gånger att biljetten och passen är med. Kl 14.12 går tåget mot Malmö som blir första etappen, om 24 timmar sitter vi på flyget!!!

Ola Lindholm presenterar en samling kockar som ska hjälpa dom tävlande.

Kommentarer
Postat av: ellie

Åå ha en jättemysig semester! Stor kram

2008-04-15 @ 13:02:59
URL: http://elidajosefina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0