Jag är dum i huvudet.

Jag är dum i huvudet igen.
Inget ställe har någonsin fått mig att känna mig så dum i huvudet som Malmö Högskola.
När vi skrivit klart vårt arbete ska vi publicera det på nätet på en sida som heter Muep. På examinationsdagen pratade lärarna om man var tvungen att publicera där eller om det var frivilligt. Med andra ord tror man ju då att man kan publicera det lite när man vill bara man gör det.
Men så var tydligen inte fallet. Man var tydligen tvungen att publicera det innan examinatorn kan rapportera in poängen. Var i hela fridens namn står det? Vem har sagt det? Hur ska man kunna veta det utan att det står någonstans?
Idag råkade jag läsa ett mail jag fått från min examinator för flera veckor sedan att han saknade min publicering i muep, och utan den kunde han inte rapportera mina poäng. Nu kommer det inte bli gjort på flera veckor för alla har semester. Med andra ord kommer jag inte få ut mitt examensbevis tills jag ska börja jobba, vilket kommer leda till strul med sättningen av min lön.
Jag är tydligen grymt dum i huvudet.

Kommentarer
Postat av: Henrik

Jag skulle vilja påstå att knappast är dum. Det är en hel vetenskap att få reda på konkreta instruktioner på sådana ställen (malmö verkar dock vara extremfallet). Jag tror att varje student någon gång har kännt sig lika förtvivlad som du, vilket egentligen bara understryker hur värdelösa högskolorna är på att informera om vad som gäller inför ex. sökandet av nya kurser för hösten. Varje år är det samma visa och ingen vill/kan/orkar sätta sig in hur det funkar. det mest tragiska är ändå att när man går upp extra tidigt för att passa någon telefontid hos SYO:n som bara jobbar 25% (pga utbrändhet givetvis) får man inga bra svar, bara ännu mer förvirring. Ingen verkar veta hur saker ska gå till, innan det är försent förstås....

2008-07-14 @ 09:50:34
URL: http://blindtarmen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0