Reflektion i packandets stund

Jag är en jävel på att packa.
Det vill säga om man ser till att jag kan få ner enormt mycket saker i en mycket liten väska, på den fronten är jag så jävla grym. Nu när vi ska åka till Egypten (bara tre dagar kvar, yeay!) så är det dock inte så många saker på så liten yta som gäller, snarare tvärom.
Det är väl kanske där problemet träder in, jag suuuuger på att packa lätt!
Som Henke sa: "Du måste alltid ha två tröjor i reserv till dina två tröjor", och det stämmer nog en liten aning tyvärr... Så jag måste alltid göra rensningar i omgångar när jag ska packa. Först plocka fram det jag skulle vilja ha med mig, och sedan ta bort hälften. Efter det får jag ofta göra några rensningar till. Väskan får väga 15 kilo, och när jag provvägde den innan utan att allt var i vägde den redan 10... Jag skulle kunna skylla på att väskan väger mycket från början (det gör den!) och att jag fick ta all solkräm och smörja som säkert väger flera kilo (det är sant!) men jag vet att det egentligen inte är problemet. Jag vill helt enkelt ta med mig så mycket saker. Man vet ju inte hur varmt/kallt/smutsigt det kommer att bli. Dessutom kanske jag faktiskt kan behöva tre bikinis?
Min självinsikt på området är det inget fel på, jag vet att jag vill ha med mig dubbelt så mycket mer än jag kommer att behöva under den ynka vecka jag ska vara borta i ett varmt land där man helst vill gå naken hela tiden. Så nu är det nog dags att göra en rensning till och ta bort en t-shirt (men båda färgerna är ju så fina!) och ett par jeans ur väskan (jag kommer inte att behöva två!).
Men jag hatar att sakna något, tänk om mina enda jeans blir jättesmutsiga?
Suck, tur jag har ett par dagar till på mig....


Såhär ser det ut på mitt golv just nu...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tips: Ta INGA jeans med dig, det är tungt och man vill inte ha jeans när det är varmt...Ja hade två par sist vi åkte och använde inte ett enda nån gång...

2009-03-01 @ 20:04:52
Postat av: Jenny

Tips: Ta INGA jeans med dig, det är tungt och man vill inte ha jeans när det är varmt...Ja hade två par sist vi åkte och använde inte ett enda nån gång...

2009-03-01 @ 20:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0